6 luni de utilizare Timflow: crește transparența și implicarea publicului

10 Octombrie 2017

De la implementarea sa în aprilie 2017, Timflow a cunoscut o dezvoltare rapidă, în special în urma actualizării majore din luna august. Aproape 700 de camioane sunt echipate acum cu dispozitive GPS care permit Timflow să înregistreze și să monitorizeze date despre transporturile de lemn. Interesul și implicarea publicului au crescut după adăugarea unor noi funcții pe platforma www.timflow.com, funcții ce adaugă și mai multă transparență livrărilor de buștean.

După primele șase luni de funcționare, Timflow a înregistrat date reale pentru toate camioanele care au livrat bușteni către prima companie care utilizează sistemul. Pentru fiecare dintre cele peste 16.000 de transporturi înregistrate până în luna octombrie a fost creat un set unic de date, stocat în siguranță pe serverele Timflow. Toate aceste date sunt disponibile public pe platforma online a sistemului.

Crește semnificativ implicarea publicului

Actualizarea majoră din august a venit cu o nouă facilitate - utilizatorii pot vedea acum toate datele respectivelor transporturi de lemn, pur și simplu selectând data și punctul de livrare. Această ofertă fără precedent, unică în industria europeană a lemnului, a determinat o creștere însemnată a interesului publicului larg.

Numărul utilizatorilor înregistrați pe platformă a crescut cu 60% în primele două luni de la actualizare, iar numărul de transporturi verificate pe www.timflow.com a depășit pragul de 3.000 – o creștere de 75%.

Pentru a implica mai eficient publicul a fost lansată luna trecută o pagină dedicată Facebook, care să țină la curent toți cei interesați de o mai mare transparență în sectorul forestier și industria lemnului din România și să permită un feedback mai ușor asupra sistemului și a funcționalităților acestuia. O nouă versiune, reproiectată, a site-ului www.timflow.com permite o experiență de utilizare modernă și interesantă.

Urmăriți-ne pe Facebook: fb.me/TimflowWoodtracking

Înapoi