Suntem bucuroși să primim feedback-ul vostru despre Timflow și platforma www.timflow.com. Fiecare întrebare ne ajută să îmbunătățim aplicația și să vă oferim cea mai bună experiență. Iată cele mai frecvente întrebări și răspunsurile acestora.

Răspuns: Această perioadă este necesară pentru a proteja datele cu caracter personal ale șoferilor de pe camioane, în condițiile legii. Numerele de înmatriculare sunt considerate date cu caracter personal, întrucât acestea pot conduce la anumite persoane. Dar regula celor 24 de ore se referă doar la publicarea pe site, pe internet. Personalul de la poartă are acces imediat la aceste date.

Răspuns: Din aprilie 2017, toate camioanele care livrează buștean către unitățile HS Timber Productions din România sunt echipate cu dispozitivele GPS ale sistemului Timflow și toate transporturile către fabricile HS Timber Productions sunt publicate pe www.timflow.com. Dar Timflow este o măsură voluntară pentru a întări sistemul de due diligence al companiei. Regula generală pentru toate transporturile de material lemnos în România (inclusiv cele echipate cu dispozitivele Timflow) este înregistrarea în sistemul SUMAL, care le face vizibile pe www.inspectorulpadurii.ro .

Răspuns: Înregistrarea este necesară deoarece prin www.timflow.com se furnizează date cu caracter personal referitoare la șoferii de pe camioane (vedeți prima întrebare de mai sus). Prin urmare, anumite precauții, precum înregistrarea utilizatorilor, sunt indispensabile.