CIFRE CHEIE: 5 ANI DE TIMFLOW

www.timflow.com

26 aprilie 2022

Prima companie care a implementat Timflow a fost HS Timber Productions, pentru fabricile sale de cherestea din România. Din aprilie 2017, toate camioanele care livrează buștean achiziționat din România sunt monitorizate cu ajutorul Timflow. Sistemul Timflow a fost introdus la transportatorii și furnizorii companiei. În februarie 2021, SUMAL 2.0 a introdus cu titlul de obligație pentru toți transportatorii de material lemnos din România elemente din sistemul Timflow, mai precis ruta parcursă, punctul de încărcare și imaginile încărcăturii.

CE ESTE TIMFLOW?

Timflow este un sistem integrat pentru asigurarea trasabilității lemnului, dezvoltat pe cele mai noi tehnologii cloud și GPS, pentru înregistrarea și monitorizarea informațiilor referitoare la transporturile de lemn. Timflow înregistrează cu precizie punctul de încărcare și ruta parcursă de fiecare camion cu buștean, precum și imaginile încărcăturii. Monitorizarea transporturilor de lemn cu ajutorul Timflow îndeplinește cerințele clienților și partenerilor în materie de transparență și sustenabilitate. Toate transporturile înregistrate în Timflow sunt disponibile publicului pentru o perioada de 12 luni.

DEMONSTREAZĂ PROVENIENȚA

Fiecare transport înregistrat creează un set unic de date, care include ruta parcursă, fotografii de la locul de încărcare și documente – perfect pentru a demonstra proveniența lemnului, nu doar pe baza documentelor.

INFRASTRUCTURĂ SIGURĂ

Sistemul utilizează dispozitive GPS la care nu se poate interveni și operează pe o arhitectură informatică securizată, dezvoltată și întreținută de lideri în domeniul tehnologiei, pentru a proteja datele.

TRANSPARENȚĂ ȘI CONTROL

Prin componenta sa de acces deschis de pe www.timflow.com, companiile pot prezenta lanțul de aprovizionare partenerilor sau publicului larg într-un mod transparent.

TESTAT ȘI VERIFICAT

Sistemul este în prezent utilizat de un lider al industriei europene de prelucrare a lemnului și este apreciat de mulți ca o soluție optimă pentru trasabilitatea lemnului.Înapoi